Aloe Vera van organische teelt - Precious Beauty Care B-NL

Aloe Vera van organische teelt

Bij organisch telen wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Onkruid, plantenziektes en schadelijke parasieten moeten dus op andere manieren bestreden worden, met name door de inzet van machines, insecten en mensen.

Aloe Vera van organische teelt

Precious Beauty Care gebruikt alleen de beste organisch (biologisch) geteelde ingrediënten. Voor het kweken van ons hoofdbestandsdeel Aloe Vera maken we gebruik van natuurlijke mest en zetten we mensen in i.p.v. chemische bestrijdingsmisddelen. Door de planten natuurlijk te voeden en te beschermen groeien onze Aloe Vera planten in een perfecte natuurlijke balans. Wist je dat pure Aloe Vera gel over veel waardevolle vitamines, mineralen en aminozuren beschikt?

Het oogsten van de Aloe Vera is een ambachtelijk proces waardoor de pure Aloe Vera bladen haar waardevolle eigenschappen blijft behouden. De pure Aloe Vera gel wordt in het productieproces niet verhit boven lichaamstemperatuur, zodat alle natuurlijke kracht en potentie van de Aloe Vera behouden blijft. Het gebruik van organisch gecertificeerde Aloe Vera in onze gezichtsproducten zorgt voor een gezondere stralende huid en het is beter voor de natuur.

Precious Beauty Care is een 100% natuurlijk, organisch, veganistisch, diervriendelijk merk en goed voor het milieu.

Scroll naar boven