Veelgestelde vragen | Vraag en antwoord | Precious Beauty Care

FAQ

Vragen waarop jij graag antwoord wilt.

Vragen, zorgen of opmerkingen? Vertel het ons. Wij luisteren.

E-Mail: info@preciousbeautycare.nl
Telefon: 040-3685600 
Maandag t/m vrijdag – 9.00 tot 17.00 uur

FAQ

Producten

De gehele vegan lijn is gemaakt van organische en biologische ingrediënten. De 11 cremes en gels zijn dus vegan en zeer veilig in gebruik.

Het grootste geheim van onze producten is niet dat zij volledig natuurlijk, organisch en biologisch en ontwikkeld zijn om je grootste orgaan, de huid, in topconditie te krijgen.  

 Het geheim is dat onze producten beschikken over hoogwaardige ingrediënten en doormiddel van een slim productieproces onze ingrediënten in staat zijn om de onderste huidlaag te bereiken. Dit is zeer belangrijk omdat in de onderste huidlaag huidverbetering moet plaatsvinden om een gezonde en mooie huid te realiseren. 

We hebben onze producten ontwikkeld vanuit de filosofie dat iedereen een gezonde en mooie huid verdiend en mag genieten van zijn of haar natuurlijke schoonheid. We hebben onze producten met name ontwikkeld speciaal voor mensen met huidproblemen die voor langere tijd worstelen om dit onder controle te krijgen en verbeteren.  

Daarom hebben we extra veel aandacht besteed aan het vinden van de krachtigste ingrediënten en de beste verwerkingsprocessen. Door deze inspanningen kunnen wij een zeer krachtige en effectieve veganistische huidverbeteringslijn aanbieden. Deze prachtige lijn is geschikt voor ieder huidtype, leeftijd en huidskleur. 

We hebben er voor gekozen geen chemische parfums te gebruiken. Hiervoor hebben we gekozen om de kans op allergieën te minimaliseren en zo beschadigingen aan de huid te voorkomen. De gekozen natuurlijke parfums in onze producten bestaan uit  lavendelpatchoulipalmarosalimonene en jasmijn. 

De belangrijkste voordelen die wij bieden zijn dat onze ingrediënten onverwarmd verwerkt worden in het productieproces waardoor het maximale aantal vitamines en mineralen behouden worden. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten vele malen sterker zijn dan wanneer deze, zoals bij veel andere merken, verwarmd worden tijdens het productie proces.  

Daarnaast zijn onze producten ontwikkeld om de onderste huidlaag te herstellen. Dit is waar de kern van veel huidaandoeningen zijn en waar de echte huidverbetering plaats moet vinden. Veel andere merken richten zich enkel op de bovenste huidlaag. 

Ja. Wij werken constant aan nieuwe innovaties voor zowel de huidige product lijn als aan de uitbreiding hiervan. 

In onze webshop vind je aan de linkerzijde een menu waarin je jouw huidtype kunt aanklikken. Vervolgens zullen er producten verschijnen die wij je aanraden om te gebruiken voor jouw huidtype. 

Het is bekend dat bijna alle merken ingrediënten verwarmen voordat ze verwerkt worden in cosmetica. Denk aan aloë vera, dit wordt vaak eerst verwarmd en tot poeder gemaakt voordat ze het toevoegen aan cosmetica. Hierdoor gaat veel kracht verloren.

In onze producten zitten ingrediënten die in het productieproces onverwarmd blijven en zo worden gebruikt. Hierdoor zijn ze vele maal krachtiger.

De lijn is geschikt voor: anti-aging, normale huid, droge huid (niet de tonic), onzuivere huid, gemengde huid, acne huid, gevoelige huid, roodheid, schilfers, jeuk, eczeem, rosacea, psoriasis (gel), mannen, baby’s. Vaak maken andere bedrijven die je kunt inzetten voor één van deze huidtypes. Omdat onze vegan lijn ontwikkeld is om de huid van binnen uit te herstellen zien we dat bovengenoemde huidproblemen verdwijnen. Hier zijn we erg blij mee en trots op.

En wat zijn de contra indicaties voor deze lijn indien deze er zijn.

We hebben dus geen lijn per huid type, voor iedere huid kunnen we uit deze lijn een pakket adviseren die voor optimaal herstel gaat zorgen.

Gebruik

Onze producten zijn dermatologisch getest en NATRUE gecertificeerd. Uiteraard gebruik je de producten alleen na goede instructies hoe je ze kunt inzetten en waarvoor ze bedoeld zijn.  Mocht je last hebben van allergieën dan is het raadzaam om de verpakking te kijken voor gebruik en mocht je in het meest zeldzame geval uitslag krijgen dan raden wij een bezoek aan een arts aan.

Heb je onze webwinkel al eens bekeken? Daar vind je 12 producten die samen een geweldige huidverbetering kunnen realiseren. In de webwinkel vind je ook de optie om te filteren op een huidconditie. Daarmee geven wij jou ons advies van welke producten je kunt gebruiken die vanuit onze ervaring het best werken voor jouw huid. Heb je nog vragen. Dan mag je ons altijd een berichtje sturen en wij zullen onze ervaring graag met je delen.

Onze producten zijn geschikt voor iedereen. Vooral wanneer je net zoals wij ervan overtuigd bent dat chemicaliën niet in huidverbetering past. Wij hanteren speciale verwerkingsprocessen en hoogwaardige ingrediënten waardoor onze producten chemicaliën vrij zijn.  

De producten zijn ontworpen om iedere huidconditie stabiel te krijgen, te verbeteren en te versterken. De producten zijn niet ontwikkeld voor een bepaald huidtype. Ze zijn ontwikkeld voor huiden die niet in balans zijn of die anti-aging nodig heeft. Als je bijvoorbeeld last hebt van schilfers, eczeem, roodheid, jeuk, psoriasis, onzuiverheden, een zeer vochtarme huid of je wilt een babyhuidje verbeteren dan zijn onze producten hier uitermate geschikt voor.

Huidverbetering is niet alleen afhankelijk van het huidproduct dat je gebruikt. Je levensstijl draagt bij aan klachten en aan een goede huidconditie. Tevens is zeer consequent gebruik van de benodigde producten belangrijk om maximaal resultaat te krijgen. Wij zijn met deze biologische en organische producten een onderdeel van de oplossing. Genoeg water drinken, voldoende bewegen, een middellandse Zee etensstijl samen met niet roken is een levensstijl die zou kunnen bijdragen tot het andere deel om je huid te optimaliseren.

Met sampels kun je huid niet verbeteren, daar is de inhoud te klein voor en de lijn niet volledig in aan te bieden. Door een volledige lijn af te nemen ga je voor huidverbetering en dat is wat wij willen leveren.

Bestelling & Levering

Bestellen

Je kunt alleen een bestelling plaatsen met een account. Als je nog geen account hebt, kun je er tijdens het afrekenen een aanmaken.

Na het afrekenen wordt je bestelling toegevoegd aan je account (bestellingen). Tegelijkertijd ontvang je een bevestigingsmail in je inbox. Wanneer u geen bevestigingsmail heeft ontvangen en de bestelling na 45 minuten niet in je account ziet. Neem contact op met onze helpdesk.

Nee, om je gegevens te beschermen kan een bestelling niet meer worden gewijzigd.

Levering & ontvangen

Wij, onze partners en onze bezorgers doen er alles aan om op de beloofde levertijd te leveren. Als dat niet mogelijk is, zullen wij je hierover informeren. Houd daarom de Track & Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de bestelling niet in één keer wordt verzonden. Dit kan zijn wanneer aan jouw bestelling wordt gewerkt vanuit meerdere magazijnen, bijvoorbeeld omdat het product in één magazijn op is. Als we alles hebben verzonden, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice. Dan helpen we je meteen.

Betalingen

Je kunt betalen met Bancontact, iDeal, Visa, MasterCard, American Express en PayPal.

Ja, we accepteren Visa, Mastercard, American Express en PayPal.

Op dit moment is het niet mogelijk om achteraf te betalen. Je kunt betalen met Bancontact, iDeal, Visa, Mastercard, American Express en PayPal om je betalingen te garanderen.

Cadeaubonnen & Kortingsbonnen

Cadeaubonnen

Op dit moment verkopen we geen cadeaubonnen. Deze zullen in de toekomst wel beschikbaar zijn.

We hebben nog geen specifieke datum op de planning, maar we verwachten eind 2020.

Kortingsbonnen

Ja. Met de kortingscode Precious2020 kan er eenmalig 10% korting verkregen worden.

Op de afrekenpagina is er de mogelijkheid om je kortingscode in te voeren om korting, gratis verzending of speciale aanbieding te ontvangen.

We bieden onze huidige klanten, volgers van onze nieuwsbrief en sporadisch nieuwe websitesbezoekers kortingscodes aan.

Er zijn twee manieren om een account aan te maken. De eerste optie is om naar ‘log in’ in de menubalk te gaan. Daar vind je de optie om een eigen account aan te maken. De tweede optie is via afrekenen. Wanneer je afrekent, kun je afrekenen en tegelijkertijd een eigen account maken.

Scroll naar boven