Merkwaarden | Beloften die we nooit zullen breken | Precious Beauty Care

Merkwaarden

We zijn trots op onze merkwaarden en wijken hier nooit van af.

Merkwaarden

We zijn trots op onze merkwaarden en wijken hier nooit van af.

De drie pijlers van Precious Beauty Care

We hanteren een hoge standaard in onze keuze van ingrediënten en productieprocessen. Om deze kwaliteit te garanderen, volgen we drie pijlers.

Natuurlijk

Ieder product moet bestaan uit natuurlijke, organische ingrediënten afkomstig van biologische teelt met oog voor het welzijn van de natuur, mens en dier.  

Gezond

Ieder product moet een bewezen formule hanteren met ingrediënten die de gezondheid van de huid verbeteren op een verantwoorde manier. 

Veilig

Ieder product moet mensen helpen om de natuurlijke schoonheid te ervaren met ingrediënten die bewezen veilig in gebruik zijn.  

Deze pijlers resulteren in verschillende beloftes die wij nooit zullen breken

Chemicaliën vrij

Chemicaliën kunnen zorgen voor irritatie en beschadigingen aan de huid. Wij geloven dat huidverbetering op een volledig natuurlijke manier mogelijk is.   

Volledig natuurlijk

De voedingsstoffen voor onze ingrediënten zijn volledig natuurlijk. Zo voorkomen we dat schadelijke stoffen, uit de voedingsstoffen, via de ingrediënten op jouw huid terecht komen.   

Biologisch geteeld

Tijdens de teelt maken we geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen om te voorkomen dat gifstoffen via de ingrediënten jouw huid kunnen beschadigen.

Parabenen vrij

Parabenen is een conserveringsmiddel die de huid kunnen verstoppen. Wij gaan voor echte huidverbetering en gebruiken daarom alleen natuurlijke alternatieve conserveringsmiddelen die geen schade aan de toebrengen.   

Paraffine vrij

Paraffine sluit de huid en talgklieren af waardoor je minder goed transpireert en talg niet goed afgevoerd kan worden. Dit kan resulteren in mee-eters en verstoppingen. Wij produceren daarom producten zonder paraffine.  

Sulfaat vrij

Sulfaat is een sterk uitdrogende stof die niet alleen vuil maar ook delen van de opperhuid kan verwijderen. Hierdoor verliest je huid een mate van bescherming. Wij produceren daarom producten zonder sulfaat.

Dierproefvrij

We houden van dieren. Daarom zullen wij nooit onze producten testen op dieren of producten gebruiken die afkomstig zijn van dieren. 

Scroll naar boven