Onze filosofie | Waar we diep in geloven | Precious Beauty Care

Filosofie

Natuurlijke 24 uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Filosofie

Natuurlijke 24 uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Precious Beauty Care®

Precious Beauty Care® is een prestigieus Nederlands kwaliteitsmerk dat een unieke biologische range van effectieve huidverbetering producten in het hoog segment biedt.

Een complete natuurlijke huidverbeteringslijn

Goede huidverbetering komt tot stand wanneer je de juiste producten op het juiste moment gebruikt. Onze productlijn is ontwikkeld om de huid 24 uur per dag optimaal te verbeteren. Dit doen we naast door de enerzijds het juiste aanbod aan producten en anderzijds door enkel gebruik te maken van de krachtigste natuurlijke ingrediënten, beste verwerkingsprocessen en nieuwste  wetenschappelijke ontdekkingen.

Huidverbetering van binnenuit

Precious Beauty Care werkt niet vanuit de standaardmethodiek; producten ontwikkelen die enkel werken voor bijvoorbeeld een droge of vette huid. Wat onze methode uniek maakt is dat onze producten zijn ontwikkeld om door te dringen tot in de onderste huidlaag. De plek waar échte huidverbetering plaats hoort te vinden. Hierdoor wordt niet alleen het zichtbare probleem aan de oppervlakte, maar juist het onderliggende probleem aangepakt.

Door een juiste samenstelling van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en wetenschap is het ons gelukt een lijn te ontwikkelen die werkt bij zowel veelvoorkomende droge, gevoelige, vette, onzuivere, normale, gecombineerde en verouderende huiden als huiden die last hebben van eczeem, psoriasis en rosacea.

Onverhitte ingrediënten voor een krachtiger product

Wij verwerken onze organische en biologische ingrediënten onverwarmd. Door ingrediënten in het productieproces onverhit te verwerken wordt voorkomen dat de helende en versterkende werking van de natuurlijke vitamine en mineralen in deze ingrediënten afneemt. Onze producten zitten door deze productiemethode vol hoogwaardige natuurlijke vitamine A, B, C, D, E, F, K en H en mineralen. Dit resulteert in krachtige en effectieve natuurlijke huidverbetering.  

Hoogwaardige organisch & biologisch geteelde ingrediënten

We vinden het belangrijk om huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen uitsluitend te gaan voor de beste organische en biologisch geteelde ingrediënten. Dit om beschadigingen en irritaties aan de huid te voorkomen en maximale ondersteuning te bieden. 

 Al onze ingrediënten worden geteeld zonder inmenging van schadelijke en chemische bestrijdingsmiddelenIngrediënten worden op natuurlijke wijze schoon gehouden van insecten en ziektes. Hierdoor zijn ze biologisch. Daarnaast bestaat de voeding van de ingrediënten uit biologisch materiaal en zijn ze hierdoor organisch.  

 Door op deze manier onze ingrediënten te telen zijn we ervan verzekerd dat er geen gifstoffen en chemicaliën op jouw huid belanden. Hierdoor voorkomen we huidbeschadiging of negatieve huidreacties. Dit maakt onze producten puur en dus veilig en gezond zijn voor jouw huid.  

Een heerlijk en zacht natuurlijk aroma

In tegenstelling tot veel andere biologische en organische  huidverbeteringsproducten is onze volledig lijn voorzien een heerlijk zacht en natuurlijk aroma. De geur is afkomstig van onder ander lavendel, palmarosapatchoulilimonene of jasmijn. 

 
Scroll naar boven