Ine Brummelhuis | Onze oprichtster | Precious Beauty Care

Ine Brummelhuis

Natuurlijke 24-uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Ine Brummelhuis

Natuurlijke 24-uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Hoi, leuk om kennis met je te maken. Mijn naam is Ine Brummelhuis, oprichtster van Precious Beauty Care en huidtherapeute van beroep.

In de afgelopen 20 jaar heb ik met succes meer dan 1.000 mensen geholpen met hun huidprobleem. Als huidtherapeut is het veilig om te zeggen dat ik alles heb gezien; van ernstige acne tot diepe rimpels. 

In de tijd dat ik een eigen goedlopende praktijk runde merkte ik dat de meeste mensen ongelukkig waren, vooral vanwege hun huidaandoening. Iets wat me altijd wist te raken. In deze tijd ontstond dan ook mijn passie om zoveel mogelijk mensen weer gelukkig en zelfverzekerd te maken met hun huid.

Het was duidelijk dat ik in mijn eentje niet in staat was mijn persoonlijke missie te behalen.  Het was tijd om uit mijn comfortzone te stappen en zelf een productlijn te ontwikkelen waarmee ik iedereen zou kunnen helpen. Na bijna 3 jaar onderzoek ben ik erin geslaagd een reeks van 11 krachtige multi-inzetbare veganistische huidverbeteringsproducten te ontwikkelen.  

Nu, bijna één jaar later mag ik met trots terugkijken op het helpen van vele blije gebruikers en zijn er al tientallen schoonheidsprofessionals gestart met het geven van behandelingen met de Precious Beauty Care producten. 

Scroll naar boven