Professional | Voor iedere schoonheidspraktijk | Precious Beauty Care

Word partner van
Precious Beauty Care

Breng je schoonheidspraktijk op natuurlijke wijze naar het volgende niveau

Bereid je praktijk voor op de toekomst

De consument is kritischer dan ooit en vraagt steeds meer naar natuurlijke, veilige en gezonde producten. 

Precious Beauty Care biedt volledig natuurlijke en organische huidproducten met ingrediënten afkomstig van Europese biologische teelt. De producten zijn vrij van chemicaliën, parabenen, parafine, hormonen en niet getest op dieren. Door speciale productieprocessen zijn onze producten enorm krachtig en vol met natuurlijke vitamine en mineralen.

Ervaring en kennis in professionele huidverbetering

Wat maakt Precious Beauty Care uniek?

> Een complete 24 uurs vegan lijn

Onze producten zijn secuur op elkaar afgestemd en vormen samen een volledige 24-uurs huidverbeteringsroutine. Goed om te vermelden is dat niet alle 11 producten nodig zijn voor een volledige routine. Zo heb je met slechts vier producten al een goede dagelijkse routine die eventueel later eenvoudig uit te breiden is met andere producten om de routine nog krachtiger en effectiever te maken. Daarnaast kunnen de producten ook zelfstandig ingezet worden.
 

> Huidverbetering vanuit de onderste huidlaag

Wij gaan met onze producten voor échte huidverbetering. Dit realiseren we door onze producten te laten doordringen tot in de onderste huidlaag, de plek waar echte huidverbetering plaats dient te vinden. 
 
Hiermee verhelpen we niet alleen het probleem aan de oppervlakte, zoals de meeste andere merken doen, maar pakken we ook het onderliggende probleem aan.
 

> Onverwarmde ingrediënten voor een krachtiger product

Om de producten extra krachtiger te maken, hebben we in het productieproces de ingrediënten in onze producten onverwarmd verwerkt. Dit in tegenstelling tot veel andere merken die producten tot poedervorm vermalen om deze vervolgens tijdens het productieproces verwarmd te verwerken, met als resultaat dat de kracht van de ingrediënten sterk afneemt. 
 
Wij doen dit anders. Wij verwerken onze ingrediënten onverwarmd waardoor onze producten vol zitten met krachtige natuurlijke vitamines en mineralen. 
 

> Natuurlijk, gezond en veilig

De producten zijn biologisch, organisch en vrij van chemicaliën, parabenen, paraffine, sulfaat en niet op dieren getest. Tevens is het chemische parfum vervangen door een heerlijk en zacht natuurlijk aroma.

Hoge kwaliteitsnormen

Al onze producten zijn voorzien van een NATRUE keurmerk. Dit keurmerk hanteert de strengste normen voor natuurlijke en biologische huidproducten. Dit betekent voor onze producten dat de ingrediënten van zeer hoge kwaliteit moeten zijn, onze productieprocessen vernieuwend zijn en dat zelfs onze verpakkingen zeer verantwoord moeten zijn. 
 

> Wat betekent dit voor jouw klant?

Doordat wij ons houden aan de strenge normen van NATRUE kunnen wij garanderen dat onze ingrediënten natuurlijk zijn en gezond en veilig zijn te gebruiken.

Hierdoor is het ons gelukt om producten te ontwikkelen die inzetbaar zijn voor herstel bij  grote diversiteit aan huidklachten. Denk hierbij aan de ouder wordende huid, eczeem huid, rosacea huid, psoriasis huid, (zeer) droge huid, (zeer) gevoelige huid, vette huid, een huid met schilfers of roodheid, de overgevoelige huid, baby huid en alles wat daar tussen ligtDe producten zijn geschikt voor alle huidtypes, leeftijden en huidskleur

Dit betekent  dat jouw klant niet bang hoeft te zijn voor een geïrriteerde of  een beschadigde huid. 

Professionele training en ondersteuning

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om aan jouw klant huidverbeterende resultaten te geven. Daarom bieden wij een breed assortiment aan trainingen om nog beter in en aan je praktijk te kunnen werken. Deze trainingen worden gegeven door zowel onze oprichtster Ine Brummelhuis als door één van onze vakprofessionals.

> In je praktijk trainingen

Tijdens deze trainingen leren we je enerzijds werken met onze producten en anderzijds nieuwe behandelingen en technieken. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat jij de klant nog beter kunt helpen, maar ook dat je exclusievere behandelingen kunt aanbieden. De producten liggen hier klaar voor gebruik en je hoeft geen model mee te nemen.

Je hebt al veel waardevolle kennis opgedaan voor in je praktijk. Op het moment dat je met een nieuw merk gaat werken moet je zeker in je schoenen staan. De klant verwacht van jou als professional antwoorden op vragen als: waarom kies je deze producten om mijn huid verbeteren of waarom zou ik moeten reinigen of waarom moet ik juist geen tonic gebruiken. Zelf wil je natuurlijk ook weten welke combinaties je met de producten kunt maken om huidverbetering te realiseren of hoe je een massage nog effectiever maakt.

Bij het starten ontvang je een digitale productcatalogus. Deze ga je thuis bestuderen en tijdens de training gaan we de theorie in de praktijk brengen door op elkaar te werken in onze praktijkruimte. Alleen bij de acne training moet je zelf een model meenemen als je onze methode van uitzuiveren wilt leren, verder zorgen wij dat je op iemand kunt werken.

In onze eigen praktijk krijg je kans om enkele keren mee te lopen en te zien hoe wij klanten benaderen en hoe wij producten inzetten om de huid te verbeteren. Tevens delen we kleine ‘give-aways’ die het voor de klant extra aangenaam maken om terug te komen. Waarschijnlijk heb  je niet alle dagen de kans krijgt om in een andere goedlopende praktijk een kijkje te nemen. Die kans geven wij graag zodat je daarvan kunt leren.

Rimpels aanpakken en de huid liften gaat het best wanneer je een bindweefselmassage geeft tijdens een behandeling. De bindweefselmassage voor het gelaat mag in een goede praktijk dan ook niet ontbreken. Met deze massage verminder je doeltreffend rimpels, littekens en bevorder je de doorbloeding in het gelaat. De bindweefselmassage voor het gelaat sluit perfect aan bij onze bindweefselmassage training voor het lichaam.

Bij het ouder worden verminderd collageen en elastinevezels worden slapper. Naast een gezonde levensstijl en het gebruik van goede producten kun je dit proces voor een groot stuk mooi herstellen d.m.v. bindweefselmassages. Je richt je hierdoor op een betere doorbloeding en het veilig stimuleren van collageen en elastine. 

Doordat deze gezichtsmassage effectieve huidverbetering oplevert brengt het niet alleen je praktijk naar een hoger niveau, maar mag je jouw klant ook een hoger uurtarief voor deze behandeling vragen. Door het uurtarief op juiste hoogte te zetten breng je direct de juiste klant binnen. Kanten die hiervoor komen, willen echte huidverbetering en zullen je advies voor product gebruik ook weten te waarderen.

Waaruit bestaat de bindweefsel gelaat training?

 • Je leert alle theorie die nodig is om de bindweefsel massage veilig toe te passen;
 • Je gaat op elkaar de bindweefselmassage toepassen;
 • Je leert met grepen hoe je rimpels gaat verminderen;
 • Je leert met grepen hoe je lifting gaat geven;
 • Je leert met grepen hoe je de stofwisseling gaat verbeteren;
 • Je leert met grepen hoe je verklevingen weg kunt krijgen;
 • Je leert hoe je klanten training kunt geven om dit thuis te kunnen doen;
 • Bonus: Je krijgt een intake formulier toegestuurd die je nodig hebt om systematisch jou klanten voor kunt leggen voordat zij de bindweefselmassage ondergaan;
 • Bonus: Je krijgt een stappenplan toegestuurd met alle stappen om een bindweefselmassage uit te voeren.

De manuele bindweefselmassage voor het lichaam kan in een goede praktijk niet ontbreken. Met deze massage verminder je effectief cellulitis en striae en bevorder je de doorbloeding in het lichaam. Het resultaat is prachtig. In sommige gevallen krijg je de cellulitis zelfs helemaal weg. De bindweefselmassage voor het lichaam sluit perfect aan bij onze bindweefselmassage training voor het gelaat.

Doordat deze massage effectief huidverbetering oplevert brengt het niet alleen je praktijk naar een hoger niveau, maar zorgt er ook voor dat je een hoger uurtarief voor deze behandeling mag vragen aan je klanten en de juiste klanten binnenhaalt. Kanten die hiervoor komen, willen huidverbetering en zullen je advies voor body product gebruik ook weten te waarderen.

Waaruit bestaat de bindweefselmassage lichaam training?

 • Je leert alle theorie die nodig is om de bindweefsel massage toe te passen;
 • Je gaat op elkaar de bindweefselmassage toepasse;
 • Je leert grepen waarmee je cellulitis kunt verminderen;
 • Je leert effectief striae verminderen;
 • Je leert met grepen hoe je de stofwisseling gaat verbeteren;
 • Je leert met grepen hoe je verklevingen weg kunt krijgen;
 • Je leert hoe je klanten training kunt geven om dit thuis te kunnen doen;
 • Producten trekken beter en dieper in de huid na het ondergaan van deze behandeling;
 • Bonus: Je krijgt een stappenplan toegestuurd met alle stappen om een bindweefselmassage te doen
 • Bonus: Je krijgt een intake formulier toegestuurd die je jou klanten voor kunt leggen voordat zij de bindweefselmassage ondergaan.

De liftende facial bamboe bindweefselmassage is een massage die niet in jouw praktijk kan ontbreken wanneer je jouw klant een bijzondere ervaring wilt geven.

Deze speciale massage wordt gegeven met echte bamboestokjes, is erg ontspannend en volledig pijnvrij. Door de technieken die je leert tijdens de training zal jouw klant al na 1 behandeling een liftend resultaat zien.

Doordat deze massage effectief huidverbetering oplevert brengt het niet alleen je praktijk naar een hoger niveau, maar zorgt er ook voor dat je een hoger uurtarief voor deze behandeling mag vragen aan je klanten.

Waaruit bestaat de bamboe bindweefselmassage gelaat training? 

 • Je leert met bamboestokjes een bindweefselmassage te geven;
 • Je leert een speciale anti-aging massage coctail/-crème aan te maken;
 • Na 1 behandeling al resultaat (rimpels verminderd en een liftend effect);
 • Je oefent de behandeling op elkaar zo leer je hoe het is om de behandeling te ondergaan en hem uit te voeren;
 • Producten trekken beter en dieper in de huid na het ondergaan van deze behandeling.

Een speciale massage voor een bijzondere ervaring die wordt gegeven met de jaderoller. De afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar het positieve effect van jade op de huid en er is steeds meer vraag naar deze behandeling ontstaan.

Zo heeft jade onder andere een liftend effect, stimuleert het de bloedcirculatie, vermindert het ontstekingen en zorgt het ervoor dat producten dieper in de huid doordringen. Een massage die jouw praktijk net dat beetje extra speciaal maakt.

Wij bieden jou een volledige en uitgebreide training waarna je direct zelfstandig aan de slag kan in jouw praktijk en bij het aanmelden twee jade rollers mee naar huis krijgt na de training.

Waaruit bestaat de jaderoller en stempelmassage training?

 • Je leert door een speciale anti aging en hydraterende massagecrime te maken;
 • Je leert om te gaan met een jaderoller (echte jade uit de natuur);
 • Je leert rimpels te verminderen en huidconditie te verbeteren en doorbloeding te bevorderen;
 • Je leert de massage toe te passen op elkaar;
 • Je leert zelf stempels voor een massage makt te maken;
 • Je leert hoe je met stempels een massage doet;
 • Bonus: Je krijgt de roller mee naar huis.

Wat doet de gua-sha massage op het gelaat, hals en décolleté?
Zolang je jong bent, zit je bindweefsel nog bomvol collageen en elastine en is je huid nog strak en rimpelloos. Maar al vanaf je 23ste begint de productie van collageen af te nemen, waardoor de eerste rimpels rond je 30ste kunt verschijnen en je huid steeds slapper wordt.

Met deze gezichtsmassage stimuleer je de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens worden de fibroblasten gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine vezels. Dit zorgt voor stevigheid en elasticiteit in de huid. Ook ontgift de behandeling de huid.

En dat niet alleen, deze massage verwijdert je dode huidcellen zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen en zal je teint in een gezonde blos veranderen. Ook de opname van je verzorgingsproducten wordt hierdoor gestimuleerd omdat bij deze massage de huid wordt doorbloed en hierdoor producten dieper in de huid zullen trekken.

Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren na de gua-sha.

Hoe ervaart je cliënt een facial gua-sha massage?
Cliënten ervaren vaak een face lift effect, tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel geeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelende gebied kan rood worden door de stimulatie.

Voordelen van de Gua-Sha massage
Gua-Sha betekent letterlijk ‘schrapen’ van ‘ziekten door gestagneerde energie’. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. De huid wordt gelift, enorm doorbloed en het geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Deze massage gaat vele malen dieper dan de manuele klassieke massage en biedt daarom enorm veel huidverbetering.

 1. Vermindering en verzachting van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 2. Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel
 3. Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 4. Versteviging van de huid
 5. Losmaken van huidverklevingen
 6. Afvoeren van afvalstoffen
 7. Stimulering van de doorbloeding van de huid
 8. Opnameverbetering van de verzorgingsproducten
 9. Afname van stress
 10. Helpt bij ontspannen en hoofdpijn
 11. De gua-sha steen stagneert gifstoffen, warmte, energie of vloeistof uit de plaats waar het zich heeft verzameld en brengt het naar het lymfatische systeem.Eenmaal daar kunnen de schadelijke gifstoffen gemakkelijker worden verwijderd via het lymfesysteem van het lichaam.

Contra-indicaties:

 1. Zwangerschap
 2. Eczeem
 3. Verse littekens
 4. Open wonden / geschaafde huid
 5. Verbrande huid
 6. Couperose
 7. Actieve acne
 8. Actieve rosacea
 9. Te hoge of lage bloeddruk
 10. Patiënten me actieve kanker of hebben gehad het afgelopen half jaar
 11. Bloedverdunners
 12. Antibiotica
 13. Hartproblemen
 14. Spataderen
 15. Diabetes
 16. Bloedstolsels / trombose
 17. Niet als je de afgelopen 4 uur aspirine hebt genomen omdat hierdoor het bloed verdunt. 

Wat voor effect heeft rozenkwarts op de huid?
De gua-sha steen (die wij verkopen) is gemaakt van echte rozenkwarts.

 • Rozekwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozenkwarts over de huid te gaan, wordt deze strak.
 • Onzuiverheden als puistjes, ontstekingen en mee-eters verdwijnen door regelmatig rozenkwartswater te drinken.
 • Een ontspannend bad wordt nog meer ontspannend als je een paar rozenkwartsen in je badwater legt.
 • Rozekwarts op je nachtkastje heeft een positief effect op je nachtrust (maar ook op je liefdesleven).
 • Door rozenkwarts in je broekzak te dragen, versterk je en bescherm je de mannelijke en vrouwelijke organen die nodig zijn bij kinderen verwekken.
 • Rozekwarts geneest klachten die veroorzaakt worden door stress, met name huidklachten zoals eczeem.

Wat doet de cupping massage?
Zolang je jong bent, zit je bindweefsel nog bomvol collageen en elastine en is je huid nog strak en rimpelloos. Maar al vanaf je 23ste begint de productie van collageen af te nemen, waardoor de eerste rimpels rond je 30ste kunt verschijnen en je huid steeds slapper wordt.

Met deze gezichtsmassage stimuleer je de bloedsomloop waardoor er warm zuurstofrijk bloed, gevuld met voedingstoffen naar het oppervlak van je huid wordt gebracht. Tevens worden de fibroblasten gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine vezels.

Dit zorgt voor stevigheid en elasticiteit in de huid. Ook ontgift de behandeling de huid. Dat niet alleen, deze massage verwijdert je dode huidcellen zodat je huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Hierdoor zal je huid zich verstevigen en zal je teint in een gezonde blos veranderen.

De cupping massage van het gezicht reinigt poriën en verwijdert overtollig talg en vuil.
Ook de opname van je verzorgingsproducten wordt hierdoor gestimuleerd omdat bij deze massage de poriën gereinigd worden en ze na de massage even open blijven staan.

Kortom je huid zal weer gaan stralen als nooit tevoren na de cupping massage.

Hoe ervaart je cliënt een Facial cupping massage op het gelaat?
Cliënten ervaren vaak een face lift effect, tintelingen en diepe warmte zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel geeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning.

Het behandelende gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de cups langer op één en dezelfde plek blijft staan, kan er een zeer diepe en geconcentreerde ‘cup kus’ worden gevormd.

Dit is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie aan van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en zal verdwijnen na een paar uur en in het uiterste geval in een paar dagen.

Voordelen van deze anti-aging massage:
De zuigkracht reikt tot vier centimeter in het zachte weefsel, verbindingen en organen. Het trekt gifstoffen en ontstekingen van het lichaam naar de oppervlakte van de huid waar het lymfesysteem ze verwijdert.

 1. Vermindering en verzachting van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 2. Versteviging en nieuwe aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel
 3. Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 4. Versteviging van de huid
 5. Losmaken van huidverklevingen
 6. Afvoeren van afvalstoffen
 7. Stimulering van de doorbloeding van de huid
 8. Verbeteren van gebroken haarvaatjes / couperose / teleangiëctasieën
 9. Opnameverbetering van de verzorgingsproducten
 10. Verwijderen van dode huidcellen
 11. Reinigen van sinussen (langdurige ontsteking of infectie van de neusbijholten)
 12. Reinigen van poriën en verwijderen van overtollig talg en vuil
 13. Afname van stress
 14. Verminderen van vochtwallen en onderkin
 15. Helpt bij ontspannen en hoofdpijn
 16. De massage cups stagnerende gifstoffen, warmte, energie of vloeistof uit de plaats waar het zich heeft verzameld en brengt het naar het lymfatische systeem. Eenmaal daar kunnen de schadelijke gifstoffen gemakkelijker worden verwijderd via het lymfesysteem van het lichaam.

Contra-indicaties:

 1. Zwangerschap
 2. Eczeem
 3. Verse littekens
 4. Open wonden / geschaafde huid
 5. Verbrande huid
 6. Couperose
 7. Actieve acne
 8. Actieve rosacea
 9. Vaatproblematiek
 10. Te hoge of lage bloeddruk
 11. Patiënten met actieve kanker hebben of hebben gehad het afgelopen half jaar
 12. Bloedverdunners
 13. Antibiotica
 14. Hartproblemen
 15. Diabetes
 16. Als je in de vier uur aspirine hebt genomen omdat hierdoor het bloed verdunt. 

> Aan je praktijk trainingen

Ben je klaar voor de volgende stap en wil je beter leren hoe je de ideale klanten werft en meer omzet haalt uit je praktijk? Dan kun je deze trainingen niet missen!

Je ziet of spreekt je collega en denkt: wat zij hebben bereikt in hun praktijk dat zou ik ook willen kunnen. Wat doen ze anders? Wil je meer vrije tijd? Wil je een betere omzet?

Vaak zie je dat stap één je agenda vullen is met de juiste klanten, stap twee is huidverbetering geven en vaak word stap drie gezien als het kunnen adviseren van producten voor thuis gebruik. Kunnen deze stappen ook tegelijkertijd ingezet worden?

Precious Beauty Care leert je deze doelen te behalen door middel van trainingen op locatie, online video trainingen en je stappenplannen aan te reiken. Je hebt hiervoor de juiste ‘mind set’ nodig. Het concept wat wij zelf hanteren hebben we uitgewerkt. We trainen, coachen en helpen je graag om dit te realiseren.

Wat ga je leren tijdens de topondernemerschap in de praktijk training?

 • We bespreken het theoretische gedeelte stappenplan voor in je praktijk;
 • Je leert hoe een mindset te ontwikkelen, die je uit je comfort zone haalt;
 • Wordt bekend als een expert op jouw gebied, zodat klanten naar jou toekomen;
 • Leer je ideale klant te werven en te behouden;
 • Je leert hoe je deze expertise kunt inzetten voor je marketing;
 • Leer wat de meest effectieve marketing instrumenten zijn;
 • Je leert een mooi en gezond inkomen te behalen;
 • Leer succesvol onderhandelen;
 • Maak je dienstverlening buitengewoon;
 • Omarm de netwerkmogelijkheden.

 

Wat we regelmatig terug gekoppeld krijgen is dat beauty professionals het lastig vinden om de juiste klanten te werven en deze te behouden. Dit proces hebben we uiteraard ook in een begin stadium meegemaakt en kunnen het daarom ook helemaal begrijpen.

Precious Beauty Care is goed geworden in het selecteren van de juiste klanten. Hoe zoek je de klant waar je blij van wordt? Hoe benader jij deze ideale klant? Hoe houd jij je kant tevreden? We hebben deze vraagstukken voor je uitgewerkt en bieden ze graag aan. Nadoen is makkelijker dan het zelf uitvinden.

Wat ga je leren tijdens de ‘meer klanten in je praktijk’ training?

 • Ontdek onze unieke methode om nieuwe klanten te werven;
 • Leer de juiste mindset om meer klanten te werven;
 • Kom erachter wie jouw ideale klant is;
 • Hoe kom je in beeld bij jouw ideale klant;
 • Hoe benader je deze ideale klant;
 • Op welke manier behoud je jouw klanten.
Uiteindelijk wil je producten kunnen adviseren om échte huidverbetering te realiseren. Vaak hebben klanten al van alles geprobeerd om een klacht te verhelpen en dat lukt niet of onvoldoende. Je krijgt een hele leuke praktijk als je voor huidverbetering gaat: je wordt steeds vaker aangesproken als professional, je ziet mensen gelukkiger worden omdat problemen verdwijnen, klanten zeggen minder snel af en je hebt dat extra zakcentje om ook professioneel veel producten te kunnen aanbieden tijdens behandelingen. 
 
Je wordt er niet vrolijk van als iedereen alleen voor de behandeling gaat; je weet dat de huiden mooier kunnen maar vindt het lastig de klant te overtuigen van jouw huidverbeterend advies. Als je niet leert goed advies te geven/te verkopen dan blijven klanten elders producten kopen die tot minder resultaat leiden.

Een korte productdemonstratie

Video afspelen
''Professioneel, behulpzaam, gastvrij, gezellig en een superservice! Ik ben zeer tevreden.''
Kristy Gommans
Beauty by Kristy

Productdemonstratie aanvragen

Tijdens onze vrijblijvende en kosteloze productdemonstratie maak je kennis met de huidverbeterende en betaalbare producten van onze natuurlijke huidverbeteringslijn. We zullen samen  de laatste ontwikkelingen van doornemen en je voorzien van uitleg over de bijbehorende huidverbeteringsmogelijkheden.

Dit vormt ook een uitstekend moment om de  producten zelf uit te proberen, ervaren en om al je vragen te stellen.

Tevens leggen we je graag uit hoe wij jou als professional en je praktijk kunnen ondersteunen met onze diensten om van jouw praktijk een toppraktijk te maken.

Meld je vrijblijvend en kosteloos aan voor een productdemonstratie

Wij zullen na je aanmelding binnen 48 uur contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
Scroll naar boven