Disclaimer | Precious Beauty Care

Disclaimer

Vragen, zorgen of opmerkingen? Vertel het ons. Wij luisteren.

E-Mail: info@preciousbeautycare.nl
Telefoon: +31 (0)40-3685600 
Maandag t/m vrijdag – 9.00 tot 17.00 uur

Disclaimer

De disclaimer van Precious Beauty Care BV, gevestigd te Geldrop, Bogardeind 25, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 75190303, telefoonnummer: 040-3685600, website: www.preciousbeautycare.be.

Het gebruik van alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Precious Beauty Care. Zonder schriftelijke toestemming van Precious Beauty Care is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het auteursrecht op de inhoud van deze website en alle downloads komt toe aan Precious Beauty Care. De informatie op deze website, met inbegrip van alle tekst, afbeeldingen, logo’s, presentaties, cijfers, video’s en geluid, mogen zonder de schriftelijke toestemming van Precious Beauty Care niet worden verveelvoudigd, gedistribueerd, opgeslagen of overgedragen. Het is niet toegestaan deze website te framen. Het aanbrengen van wijzigingen door derden in de inhoud en opbouw van deze website is uitdrukkelijk verboden.

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Precious Beauty Care heeft de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar kan geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid en inhoud van deze website. Precious Beauty Care is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de informatie van deze website.

Precious Beauty Care is tevens niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie of de gevolgen van het gebruik van de informatie op enige site die vanaf of naar de Precious Beauty Care website is gelinkt of gekoppeld of op een andere wijze is verbonden. De informatie op onze website is niet bedoeld om ziekte te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen. De inhoud op onze website is alleen voor educatieve doeleinden.

Scroll naar boven