Huidverbeteringsysteem | 24 uurs huidverbetering | Precious Beauty Care

Vegan 1, 2, 3

Natuurlijke 24 uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Vegan 1, 2, 3

Natuurlijke 24 uurs huidverbetering, dat biedt ons huidverbeteringssysteem.

Precious Beauty Care biedt een volledig en compleet 24 uurs vegan huidverbeteringssysteem die de huid de volledige 24 uur optimaal ondersteunt in het verhelpen, verzorgen en preventief voorkomen van ieder huidprobleem. Dit doen wij op een biologische, organische en volledig natuurlijke manier. Denk hierbij aan volledige verzorging van een droge, vette, gevoelige, gecombineerde, normale, onzuivere, ouder wordende, eczeem, rosacea, schilferende, jeukende, onzuivere en psoriasis huid. Deze producten zitten vol natuurlijke vitamines en mineralen en herstellen en optimaliseren de huid van binnenuit.


De producten zijn ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar ervaring met het gebruik van premium organische en biologische ingrediënten. De ingrediënten zijn in een hoogwaardig en ingewikkeld productieproces onverwarmd verwerkt om de natuurlijke vitamine en mineralen te behouden. Deze methode is zeer onconventioneel. Dit resulteert in een zeer effectief en krachtig vegan huidproduct.

De vegan 1, 2, 3 methode toepassen

Stap 1. Kies je huidtype

Precious Beauty Care is ontwikkeld om ieder huidtype in topconditie te brengen en ieder huidprobleem van binnenuit te herstellen. Om je huid 365 dagen per jaar in topconditie te houden kun je hiervoor ons volledige 12-delige huidverbeteringssysteem gebruiken.  

Wil je werken aan het herstellen van een specifiek huidtype of huidprobleem, dan kun je ook gebruik maken van een kleiner pakket. Samengesteld uit de basisbehoefte die dit huidtype of huidprobleem nodig heeft. 

Tip: maak ook een before’ foto voordat je start met de producten. Zo kun je straks zien hoeveel er is veranderd. 

Stap 2. Het huidverbeteringssysteem hanteren

Of je nu kiest voor een kleiner pakket of ons volledige systeem, je kunt altijd onderstaande volgorde aanhouden om de producten uit een pakket te gebruiken en deze later uit te breiden.

Intensive Cleanser

Optimale huidverbetering begint met een grondig gereinigde huid zodat huidproducten goed in de huid kunnen doordringen en gaan verbeteren. Reinig de huid daarom dagelijks voor optimaal resultaat in de ochtend na het opstaan en in de avond voor het naar bed gaan. Je reinigt hiermee de ogen, het gezicht, de hals en de decolleté. Mascara en make-up van elk soort laat moeiteloos los. De cleanser is de eerste stap in de reiniging.

De Intensive Cleanser is ontwikkeld om de huid grondig te reinigen, de huid direct te kalmeren en de eerste verbeterende ingrediënten door de huid te laten opnemen.

Intensive Tonic 

De Intensive Tonic verwijderd de laatste restjes vuil tot diep in de poriën en brengt de ph-waarden/zuurgraad van de huid weer in balans. De tonic zorgt er tevens voor dat overtollige talgproductie wordt tegengegaan, wat preventief werkt tegen kleine ontstekingen, onzuiverheden en puistjes. Ten slotte zorgen kalmerende ingrediënten zoals aloë vera, kamille en calendula voor een kalmerend effect. 

Face Exfoliator Scrub 

De huid is nu grondig gereinigd. Dit is het ideale moment dode huidcellen te verwijderen. De Face Exfoliator Scrub helpt dode huidcellen op een veilige manier te verwijderen.  

Het bijzondere aan deze exfoliator is dat het zowel een scrub als masker in één is. Daarmee verwijdert het niet alleen veilig dode huidcellen maar reinigt, kalmeert, verzacht en voedt het de huid waardoor poriën soepel blijven, minder snel verstoppen en de huid een boost krijgt. 

Glorious Massage Oil 

Huidveroudering start vanaf het 23ste levensjaar. Vanaf dit moment vertraagt de aanmaak van collageen en elastine, wat rimpels en een slappe huid veroorzaakt.  

De Glorious Massage Oil bevordert de aanmaak van deze en hydrateert de huid grondig. Hiermee helpt deze bijzondere anti-aging massage olie jouw huid weer te stralen. De olie is daarbij ontwikkeld om jezelf een heerlijke ontspannende massage te geven. Dit product is op basis van anti-aging ingrediënten zoals gefractioneerde kokosolie, argan olie, avocado olie, rozenbottel olie, dieselbloem blasam en geranium. 

Precious Cups 

Jezelf een heerlijke anti-aging massage geven gaat eenvoudig met de Glorious Massage Oil. Optimaal resultaat krijg je echter met deze cups.  

De cups bestaan uit een grote en kleine variant, waarmee je eenvoudig zowel de grote delen zoals het voorhoofd en wangen kan behandelen als de kleinere gevoelige regio’s rondom de ogen en mond. 

Instant Lifting Mask 

Huidveroudering tegengaan is een langdurig proces. Het Instant Lifting Mask is ontwikkeld om de huid optimaal te voorzien van de juiste hydratatie en voedingsstoffen. Na gebruik van het masker zul je direct een liftend effect zien.  

Gebruik het Instant Lifting Mask iedere week. In het doosje zitten vier behandelingen. Precies genoeg om je huid een maand lang te verwennen. In het doosje zit een mengbakje, vier gecomprimeerde droge maskers (met uitsparingen voor ogen, mond en neus) en vier flesjes met vloeistof. De vloeistof is op basis van anti-aging ingrediënten zoals aloë vera barbadensis leaf extract, hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, hibiscus, granaatappelolie, gruiven Extract, argan olie en azeevenkel extract. 

Instant Eye Cream 

De huid rondom de ogen en mond is voorzien van kleinere poriën dan de rest van het gezicht. Een normale crème zal dan ook niet in deze huidregio’s intrekken. Vandaar dat we een aparte oogcrème aanbieden. Met ingrediënten als amandelolie, sheabutter, hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, granaatappel, druiven extract en cactus extract is het een weldaad voor zelfs de teerste huid. 

 De Instant Eye Cream is speciaal ontwikkeld om door te dringen in deze huidregio’s en deze te beschermen tegen huidveroudering.

Glorious Serum 

Het goed onderhouden van de huid zal je op lange termijn het meeste plezier opleveren. De helft van het Glorious Serum is ontwikkeld om direct door te dringen in de onderste huidlaag en deze een enorme boost te geven, door ingrediënten als hyaluronzuur met laagmoleculair gewicht. De andere helft is van hoogmoleculair gewicht dat juist op de huid blijft liggen om vochtverlies tegen te gaan. Tevens zal het serum de stofwisseling en het metabolisme verbeteren. Daarmee is het Glorious Serum een absolute must-have in de strijd tegen huidveroudering en voor huidverbetering. 

Glorious Cream 

De huid is het grootste orgaan en verdient daarom extra aandacht. De Glorious Cream is ontwikkeld om de huid volledig te voeden, hydrateren en beschermen, zowel overdag als voor de nacht. De crème vormt met anti-aging ingrediënten zoals  Aloë Vera, olijf extract, amandelolie, jojoba olie, sheabutter, hyaluronzuur van laagmoleculair gewicht, geranium, druiven extract en cactus extract een geweldig product in de strijd tegen huidveroudering.  

Perfect Sun SPF 30 

De zon is de grootste boosdoener in het huidverouderingsproces. Het is daarom zeer belangrijk de huid te beschermen tegen de zon. Zelfs op dagen dat de zon niet of nauwelijks schijnt en in de schaduw. Door je huid te beschermen voorkom je rimpels, irritaties, beschadigingen en pigmentvlekken. De Perfect Sun trekt snel in, laat geen vette of glimmende huid achter, is transparant en is voorzien van een SPF factor 30. Het beschermt de huid voor meer dan 96%. Na een half uur is het product werkzaam en zal de huid actief beschermen. Deze zonnebescherming beschermt 2 – 3 uur. 

BB Cream SPF 15

Huidveroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door de uv-stralen afkomstig van de zon. Om je huid te beschermen is het belangrijk om zonnebescherming te gebruiken. De BB Cream beschikt over een factor 15 en heeft een licht bruine universele kleur die zich aanpast aan je eigen huidskleur. Dit beschermt de huid voor meer dan 94%. Na een half uur is het product werkzaam en zal het de huid actief beschermen. Deze zonnebescherming beschermt de huid voor 2 – 3 uur. 

Aloë Vera Gel 

Het kan door externe factoren (zon, insecten, voeding etc.) voorkomen dat de huid irriteert, jeukt, prikt of rood uitslaat. De Aloë Vera Gel is de perfecte oplossing om deze klachten in zeer korte tijd aan te pakken en de huid te kalmeren. Deze gel is ook in te zetten bij psoriasis of voor de huid van je baby, zodat deze gezond en zacht wordt. Het hoofdbestanddeel is het beste deel van de Aloë Vera Barbadensis met een natuurlijke houdbaarheid. 

Stap 3. Deel je huidverbetering met anderen

Hoera! Het is ons gelukt om samen, jouw huid weer in topconditie te brengen! Wij weten hoe lastig en zwaar het kan zijn om huidverbetering te realiseren. We zijn daarom ook ontzettend trots op jou.

Jouw huid en doorzettingsvermogen verdienen het om gezien te worden. Maak een after-foto, plaats deze samen met de before-foto die je in stap 1 hebt gemaakt op social media.

Gebruik vervolgens de hashtag #trotsopmijnhuid om de wereld te laten zien wat je hebt bereikt. Hiermee help je niet alleen jezelf om weer openlijk trots te zijn op jezelf, maar inspireer je ook anderen om aan de slag te gaan met huidverbetering.

Scroll naar boven