Waarom natuurlijke huidproducten gebruiken? | Precious Beauty Care

Waarom natuurlijke huidproducten gebruiken?

Natuurlijke huidproducten van Precious Beauty Care

Het is je vast opgevallen: er is een nieuwe trend die steeds meer terrein wint; natuurlijke huidproducten. Voor veel mensen is het namelijk steeds belangrijker om te kiezen voor ‘natuurlijke producten’. Het is dan ook steeds duidelijker geworden dat we gezond moeten eten. Het liefste biologisch en onbespoten, toch?

Wanneer je door de plaatselijke drogisterij loopt zie je tientallen tot honderden huidproducten. Veel van deze huidproducten beschikken over chemicaliën en andere toegevoegde stoffen die via de huid in ons lichaam terecht komen.

Je staat er bij het aanbrengen niet bij stil; toch breng je chemische stoffen d.m.v. huidproducten gebruikt in de huid. Je zou het weigeren in te nemen wanneer deze in je voeding zouden zitten.

Wist je dat crèmes voor 60% worden opgenomen door de huid? Je brengt het tweemaal per dag aan! Waarom dan ook niet bewust kiezen voor biologisch?

Wat een verrassend feit is dat de gemiddelde vrouw dagelijks 12 huidverzorgingsproducten gebruikt! Dit stelt haar bloot aan gemiddeld 185 chemische stoffen. Dit zijn alleen nog maar de chemicaliën in onze beauty- en persoonlijke verzorgingsproducten… Verschillende onderzoeken tonen aan dat vrouwen zichzelf gemiddeld aan 200 chemicaliën per dag blootstellen, en mannen aan 100 chemicaliën. Dat gebeurt allemaal nog vóórdat ze het huis uitgaan in de ochtend. Het is tijd voor verandering! 

Wat zijn de gevolgen van chemicaliën voor mijn huid en waarom zijn natuurlijke huidproducten beter? 

De gevolgen van chemicaliën die in huidproducten zitten kunnen schadelijk zijn. Misschien heb je zelf ook wel eens de gevolgen van chemicaliën ondervonden nadat het product op je huid aanbracht en deze in korte tijd rood en geïrriteerd uitsloeg.

Waar chemische stoffen de huid kunnen helpen, brengen ze met groot gemak ook schade toe aan de huid. Zo krijgen wij terug gekoppeld dat de huid rood uitslaat, gaat jeuken, geïrriteerd raakt of zelfs hevig beschadigd.

Alles wat jij eet en aanbrengt wordt opgenomen en heeft impact op het vermogen van het lichaam om zichzelf te reguleren, aan te passen, te herstellen én gezond te blijven.

Probeer daarom chemicaliën te vermijden.

Waarom zitten er chemische stoffen in huidproducten? 

De hoofdzakelijke redenen waarom chemische stoffen in veel huidproducten zitten is omdat het enerzijds goedkoper isanderzijds omdat jij als consument er niet eerder om vroeg en omdat het de meest betaalbare houdbaarheidsingrediënt is. In de afgelopen vijf jaar is de vraag naar natuurlijke huidproducten sterk toegenomen waardoor je deze steeds vaker in de online en offline winkels tegenkomt.  

Werken natuurlijke huidproducten even goed als producten met chemicaliën?

Uit ervaring zien we steeds meer mensen met allergische reacties op chemicaliën. Door ze de natuurlijke mogelijkheden te laten zien geven we iedereen weer hoop op een mooie en gezonde huid. We zien dan ook dat onze gebruikers enorm enthousiast zijn over de krachtige werking van onze natuurlijke huidproducten en in korte tijd volledig overstappen van chemicaliën naar natuurlijk. Hoe fijn is het als je allergieën en huidklachten verdwijnen en dit betere alternatief ook nog eens gezonder en veiliger is?

De beste manier om te kijken of natuurlijke producten even krachtig, of zelfs beter zijn is door deze uit te proberen.

Hoe kan het dat de natuurlijke huidproducten van Precious Beauty Care zo effectief en krachtig zijn? 

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij huidverbetering kunt realiseren op een natuurlijke, gezonde en veilige wijze. Om dit voor elkaar te krijgen waren we er ons van bewust dat we het maximale uit onze natuurlijke ingrediënten moesten halen.  

We hebben daarom jarenlang onderzoek gedaan en gezocht naar krachtige en pure natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten hebben veel zonuren gekregen, een rijke voedingsboden en zijn onbespoten gecultiveerd. Hierdoor zitten de ingrediënten vol natuurlijke vitamine en mineralen.

Na vele onderzoeken hebben we een methode ontwikkeld waarbij we de ingrediënten onverhit verwerken waardoor het maximale aantal natuurlijke vitamine en mineralen behouden blijft. Dit zorgt ervoor dat onze producten effectief, gezond en veilig in gebruik zijn.

Wat kan ik doen om chemische stoffen in huidproducten te voorkomen? 

Wanneer je besluit dat je geen chemische stoffen, die de huid kunnen beschadigen, op je huid wil aanbrengen, dan is het tijd om over te stappen op natuurlijke huidproducten.  

Deze overstap kan wat spannend zijn, daarom hebben we enkele kleinere pakketten opgesteld op basis van huidtypes. Deze pakketen zijn voorzien van de minimaal benodigde natuurlijke huidproducten om de huid te verbeteren en verzorgen. 

Nieuwsgierig naar onze producten? Bekijk dan hier de huidtype pakketten of bekijk ons gehele assortiment in onze webshop.

Scroll naar boven