Uitslag door de eikenprocessierups? Dit is wat je moet doen

Uitslag door de eikenprocessierups?

eikenprocessierups

De eikenprocessierups zal ook dit jaar weer grote problemen gaan veroorzaken. Ondanks de kou, beginnen de eerste eitjes alweer uit te komen. Het is belangrijk om jezelf goed voor te bereiden op mogelijke klachten, veroorzaakt door de brandhaartjes van deze rups.

Klachten veroorzaakt door de eikenprocessierups

Iedere eikenprocessierups heeft naar schatting 700.000 brandhaartjes. Zoals de naam al zegt zorgen de haartjes voor een brandend gevoel. Dit resulteert in de meeste gevallen in jeuk, irritatie en roodheid. De huidklachten kunnen aanhouden voor een periode van enkele dagen tot twee weken. Voorzichtigheid is dan ook geboden wanneer je een wandeling wilt maken door een bos met eikenbomen.

De oplossing: de Aloë Vera Perfect Gel van Precious Beauty Care

Wanneer je last hebt van jeuk, irritatie en roodheid op het lichaam wil je een middel wat deze huidklachten bestrijdt en de huid herstelt. De vegan Aloë Vera Perfect Gel is hiervoor uiterst geschikt.

Biologische en onverwarmde aloë vera heeft een sterke helende en kalmerende werking. Dit maakt dat het huidverzorgingsproduct de perfecte remedie is tegen de jeukende bultjes, veroorzaakt door de processierups. We zien snelle en krachtige resultaten bij het gebruik van onze Perfect Gel op de jeukende en irriterende bultjes. In de meeste gevallen zal jeuk zelfs binnen enkele seconden verdwijnen!

Tevens helpt onze Aloë Vera Perfect gel ook tegen eczeem, schilfers, droge huid, rosacea, psoriasis, verbrande huid, beschadigde huid en biedt het positieve effecten voor de baby huid in bad of op de billetjes. De Perfect Gel is breed in te zetten. Je kunt het product ook blijven gebruiken bij huidklachten die niet van de eikenprocessierups afkomstig zijn. 

Waaruit bestaat de Aloë Vera Perfect Gel?

De Aloë Vera Perfect Gel is ontwikkeld op basis van voornamelijk sterk geconcentreerde biologische Aloë Vera en laagmoleculair hyaluronzuur. Door de toevoeging van laagmoleculair hyaluronzuur dringen de helende eigenschappen van de Aloë Vera tot in de onderste huidlaag. Hierdoor zullen niet alleen klachten aan het huidoppervlak verholpen worden, . We zien ook onderliggende schade herstellen. 

De Aloë Vera is onverwarmd verwerkt. Hierdoor zijn de krachtige natuurlijke eigenschappen behouden. Veel andere gel’s verwarmen eerst de Aloë Vera tot poedervorm waardoor veel natuurlijke vitamine en mineralen verloren gaan. Hierdoor verliest het veel kracht wat resulteert in een minder effectief product. Onze Perfect Gel vormt daarmee hét krachtige alternatief wanneer je een sneller resultaat wilt ervaren. 

Hoe gebruik je de Aloë Vera Perfect Gel?

De Perfect Gel is eenvoudig in gebruik. Indien je klachten ervaart zoals hierboven beschreven, breng je een dun laagje gel aan op de desbetreffende plek. De gel zal snel intrekken en in korte tijd jeuk, irritatie en roodheid verminderen of volledig laten verdwijnen. 

Doordat er geen chemicaliën in ons product zijn verwerkt, mag je de gel onbeperkt aanbrengen. Wij raden aan om dit huidverzorgingsproduct minimaal drie keer per dag aan te brengen voor optimaal resultaat. Het is namelijk belangrijk om niet alleen het probleem aan de oppervlakte, maar ook onderliggende schade te herstellen. Herhaal dit proces totdat je geen (zichtbare) klachten meer ervaart.

Bekijk hier de Aloë Vera Perfect Gel

Extra tips bij klachten door de eikenprocessierups

Bij Precious Beauty Care gaan we voor échte huidverbetering. Naast het gebruik van onze Aloë Vera Perfect Gel geven we je graag aanvullend advies om verdere klachten te voorkomen. 

Als je in aanraking bent gekomen met de brandharen van de eikenprocessierups, dan kun je de volgende tips hanteren:

  • Een warme douche nemen om de huid te kalmeren en haartjes van het lichaam te spoelen;
  • De brandharen uit je kleding wassen;
  • De huid of ogen spoelen met lauw water;
  • Niet krabben of wrijven. Dit zorgt ervoor dat de huid niet verder irriteert en beschadigt. 

Klachten van de eikenproces verhelpen? Bekijk dan onze Aloë Vera Perfect Gel

Scroll naar boven