Hoe verkrijg je een egale huid? - Precious Beauty Care B-NL

Hoe verkrijg je een egale huid?

Onze huid kan soms last hebben van onregelmatigheden in teint (zoals roodheid of pigmentvlekken), textuur (bijvoorbeeld oneffenheden of puitsjes) of rimpels. Dan wil je graag weten hoe je een egale huid verkrijgt? Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Een huid kan om verschillende redenen oneffen zijn of verschillen in huidskleur vertonen. Wil jij zorgen voor een zo egaal mogelijke huid? Lees dan verder.

Hoe komt het dat je huid minder egaal wordt?

Naarmate je ouder wordt, verandert je huid en kan het zijn dat jouw huid wat minder egaal wordt, oneffenheden of kleurverschillen vertoont. Gedurende je leven zal de flexibiliteit, kracht en uniformiteit van je huid afnemen. En overtollig talg, verontreinigingen, hormonale veranderingen en make-up kunnen je poriën verwijderen of juist verstoppen, waardoor onzuiverheden zich opstapelen. Puistjes ontstaan als bacteriën in mee-eters en verstopte poriën terecht komen en kunnen ontsteken. Zo krijg je uiteindelijk een minder egale huid. Andere redenen die bijdragen aan het verminderen van een egale huid van het gezicht zijn een slechte bloedcirculatie, te weinig talg of pigmentvlekken. Hoe verkrijg je een egale huid?

Tips voor het verkrijgen van een mooie egale huid

Hieronder volgen 5 tips voor het verkrijgen van een mooie egale huid.

Tip 1: Doe je dagelijkse beauty routine

Voor een egale en mooie stralende huid is het belangrijk, dat je dagelijks je huid reinigt, voedt en beschermt. Precious Beauty Care heeft een volledig vegan huidverbeteringssysteem voor jou uitgewerkt, die jouw huid de volledige 24 uur optimaal ondersteunt in het verhelpen, verzorgen en preventief voorkomen van ieder huidprobleem.  Lees hier verder voor het Vegan 1, 2, 3 huidverbeteringssysteem.

Tip 2: Bescherm je huid tegen de zon

Een belangrijke manier om een egale huid te verkrijgen en te behouden, is je huid te beschermen tegen de zon. Vermijd directe blootstelling van de huid aan de zon, door zoveel mogelijk de schaduw op te zoeken. UV-straling is één van de grootste uitwendige oorzaken van huidschade. Bescherm je huid met producten die SPF bevatten, zoals zonnebrand, zelfs als het buiten bewolkt is. Precious Beauty Care heeft hiervoor de Perfect Sun SPF30+ en de BB Cream SPF15.

Tip 3: Raak je huid niet aan

Elke aanraking van je huid brengen verontreinigingen en bacteriën naar je huid en kunnen leiden tot onzuiverheden en ontstekingen. Daarom moet je proberen niet met je handen aan je gezicht te komen.

Tip 4: Gebruik de juiste gezichtsproducten

Het is belangrijk producten te gebruiken, die je huid in topconditie brengen en houden en die perfect passen in je dagelijkse beauty routine. De producten van Precious Beauty Care leveren die kwaliteit en worden onder meer door schoonheidsspecialistes an huidtherapeutes gebruikt. De Precious Beauty Care producten zijn vegan en ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar ervaring met het gebruik van premium organische en biologische ingrediënten. De ingrediënten zijn in een hoogwaardig en ingewikkeld productieproces onverwarmd verwerkt om de natuurlijke vitamine en mineralen te behouden. Dit resulteert in een zeer effectief en krachtig vegan huidproduct.

Om de teint van je huid onmiddellijk egaal te maken, zou je een BB-cream kunnen gebruiken. Hoewel het de oorzaak van het probleem niet aanpakt, zal het je huid er direct minder grauw of oneffen uitzien. Het beste is als het product ook zonbescherming bevat, zoals de de BB Cream SPF15.

Tip 5: Leef gezond

Het wordt soms vergeten, maar alcohol, tabak, een te vet of te zoet dieet kunnen een grote impact hebben op de vermindering van een egale huid. Ze versnellen namelijk huidveroudering en werken mee aan pigmentvorming, verwijding van je poriën, overproductie van talg of aan uitdroging van je huid. Voldoende slaap en lichaamsbeweging zijn essentieel voor de vernieuwing van huidcellen en zuurstofvoorziening en microcirculatie in je huid. Vergeet niet voldoende water te drinken, om je huid van binnenuit te hydrateren.

Vind je deze tips waardevol? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!

Scroll naar boven