Het perfecte kerstcadeau - Precious Beauty Care B-NL

Het perfecte kerstcadeau

Herken je dit? Je wilt een leuk kerstcadeau kopen voor je vrienden of familie, maar je weet niet wat? Het bedenken van een goed cadeau is altijd lastig. Je weet niet wat mensen leuk vinden en als je het wel weet dan… Tja. Dan hebben ze het vaak al.

In deze blog helpen we je om hét perfecte kerstcadeau voor jouw geliefden te vinden!

GEEF EEN PERFECTE HUID CADEAU

Misschien komt het niet direct in je op, maar goede huidproducten zijn fantastische kerstcadeaus. Zelfs als je het aan iemand geeft die zijn of haar badkamer al vol heeft staan met honderden huidproducten. Deze persoon zal je namelijk dankbaar zijn voor het aanvullen van haar voorraad of verliefd worden op je nieuwe huidproduct. Huidproducten doen het altijd goed zowel door de weldadige ervaring van het aanbrengen als ook het resultaat van een mooie en stralende huid. Ze zijn geliefd bij de meeste vrouwen en ook steeds meer mannen zijn huidproducten gaan waarderen. Een mooie huid draagt voor iedereen namelijk bij aan een zelfverzekerd gevoel.

GEEF 100% NATUURLIJKE HUIDPRODUCTEN CADEAU

De huidproducten van Precious Beauty Care zijn fantastisch om cadeau te geven, omdat ze 100% Vegan zijn. De biologisch en organisch geteelde ingrediënten in onze huidproducten zijn zorgvuldig uitgekozen om ieder huidtype mee te behandelen. Ja! Je hoort het goed: je kunt iedereen blij maken met de huidproducten van Precious Beauty Care. Ongeacht de leeftijd, het huidtype of huidprobleem dat ze hebben. Onze huidproducten zijn fantastisch om rimpels, puistjes, een trekkerig gevoel, rosacea, psoriasis en nog veel meer aan te pakken!

Het mooie van alles is dat de huidproducten van Precious Beauty Care 100% chemicaliën vrij zijn. In veel cosmeticaproducten zitten chemicaliën verwerkt, om de houdbaarheid van het product te verlengen. Echter, kan het voorkomen dat deze chemicaliën huidklachten verergeren, in plaats van ze te verbeteren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om huidproducten op de markt te brengen die de natuurlijke schoonheid écht bevorderen. Zónder chemicaliën. Met de huidproducten van Precious Beauty Care weet je dus zeker dat je een kerstcadeau geeft dat écht veilig is in gebruik.

WAT GEEF JIJ ALS KERSTCADEAU?

Als jij kiest voor een huidproduct als mooi kerstcadeau, kun je jouw keus eventueel nog verder verfijnen voor je geliefde ontvanger. Lees verder om te zien welke producten wij aanbevelen bij verschillende type mensen!

DE FAMILIEMENS

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor bijvoorbeeld je broer of zus, voor wie het gezin een centrale rol in hun leven speelt? Dan zou de Aloë Vera Perfect gel hét perfecte cadeau kunnen worden. De Aloë Vera Perfect Gel is namelijk geschikt voor iedereen! Deze pure gel van Aloë Vera Barbadensis (de sterkste Aloë Vera van zijn soort) is gemaakt van het gel uit een 4 jaar oud Aloë Vera blad. De gel in een blad van vier jaar oud is sterker dan de gel ui t een jonger of een ouder blad. Daarom hebben we er bewust voor gekozen om het uit deze bladeren te halen, om kwaliteit te garanderen. Tijdens de productie verwarmen we de gel niet, zodat de natuurlijke vitaminen en mineralen niet verloren gaan. Met de Aloë Vera perfect Gel ga je dus voor 100% échte, pure Aloë Vera én kwaliteit.

Ook is deze gel een multi-inzetbare topper. Je kunt hiermee bijvoorbeeld jeuk van insectenbeten verminderen of het gebruiken als verzorging bij verbranding door de zon. Je kunt het ook toevoegen aan een babybadje, om de babyhuid nóg zachter te maken dan het al is. Mooi, toch?! Door de Aloë Vera Perfect Gel toe te voegen, weet je ook zeker dat de babyhuid geen reactie krijgt op chemicaliën. Daarnaast is de Aloë Vera Perfect Gel ook werkzaam tegen luieruitslag of schaafwonden. Verder kun je het ook goed voor jezelf gebruiken. Denk hierbij aan eczeem, jeuk, roodheid, brandwonden, schilfers, psoriasis en andere huidirritaties. Kortom: ieder huishouden kan dit product goed gebruiken. Voor jezelf, voor je partner of voor je kinderen!

DE PERSOON DIE ONTSPANNING KAN GEBRUIKEN

Iedereen heeft het druk. We rennen continue van hot naar her om overal op tijd te zijn en ons aan onze afspraken te houden. Of het nu met werk te maken heeft, met je kinderen of simpelweg een afspraak bij je sportschool of vrienden. We zijn altijd druk in de weer.

Ben jij op zoek naar een fantastisch kerstcadeau voor iemand die wat tijd voor zichzelf kan gebruiken? Dan is de ‘Instant Lifting Mask’ of de ‘Glorious Massage Oil’ (in combinatie met de Precious Cups) het perfecte kerstcadeau!

De Instant Lifting Mask is een heerlijke, Vegan gezichtsmasker waar je eens écht lekker mee kunt ontspannen. Dit gezichtsmasker, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, heeft een héérlijke, kalmerende geur en voelt heerlijk verfrissend aan op de huid. Mooi meegenomen: dit masker is ontwikkeld om je huid van een directe lift te voorzien, terwijl jij ligt te ontspannen op de bank. Door middel van de natuurlijke vitaminen en mineralen wordt iedere huidlaag optimaal verzorgd, waardoor je huid weer in topconditie gebracht wordt. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke schoonheid en snel resultaat!

Ook de Glorious Massage Oil en de Precious Cups helpen mensen, die graag lekker willen ontspannen. Deze heerlijke massageolie heeft een zachte geur, die je in een spa laat wanen. Zo voelt het alsof je echt even vakantie neemt! Terwijl je heerlijk weg droomt zorgen de natuurlijke ingrediënten ervoor dat rimpels verminderen en je huid gehydrateerd én verbeterd wordt. De Glorious Massage Oil is een Vegan massageolie én masker ineen. Een 100% natuurlijk masker dat je ook op je lichaam kunt gebruiken. Dat is toch echt heerlijk?

Bonus

En wil je nét een klein beetje extra huidverbetering geven? Combineer dan de Glorious Massage Oil een massage met de Precious Cups van Precious Beauty Care. Met deze twee cups en de massage olie kun je een heerlijke bindweefselmassage bij jezelf óf bij een ander uitvoeren. Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine in je huid wordt verhoogd. Daardoor worden rimpels en een slappe huid vermindert. De Precious Cups zijn dus hét perfecte cadeau als je een Anti-Aging effect/een jonge uitstraling cadeau wilt geven voor kerst!

Wil jij het perfecte kerstcadeau shoppen? Klik hier om naar onze huidproducten pagina te gaan!

Ben jij blij gemaakt met óf heb je iemand blij gemaakt met de Vegan huidproducten van Precious Beauty Care? Laat het ons weten via Instagram of Facebook!

Scroll naar boven