Precious Beauty Care: jouw vragen beantwoord | Vegan huidverbetering

Precious Beauty Care: jouw vragen beantwoord!

Precious Beauty Care, al jouw vragen beantwoord

Precious Beauty Care krijgt als nieuwe speler in natuurlijke huidverbetering veel vragen. Daarom willen we uitgebreid de ruimte nemen om alle meest gestelde vragen te beantwoorden. Heb je een vraag die hier niet beantwoord wordt, neem dan een kijkje op onze FAQ pagina of stuur ons een berichtje. Wij helpen je graag met al je vragen.  

Werkt Precious Beauty Care met alle huidskleuren? 

We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een mooie en gezonde huid. Daarom hebben wij onze producten zo ontwikkeld dat deze perfect samengaan met iedere huidskleur.  

Zijn jullie producten getest op dieren? 

Geen van onze producten is getest op dieren. Dit zullen wij ook nooit doen. Wij testen na een streng en lang proces onze producten samen met gerenommeerde partners en testpersonen. 

Bevatten jullie producten schadelijke ingrediënten?  

Onze producten bestaan enkel uit biologisch geteelde natuurlijke en organische ingrediënten. De ingrediënten hebben veel zonuren gehad waardoor deze vol natuurlijke vitamine en mineralen zitten wat resulteert in een krachtige werking. Tevens zijn er geen schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt om een effectief, gezond en veilig product te creëren. 

Zijn de producten ook te koop bij bekende winkels? 

Op dit moment zijn onze producten uitsluitend te koop in onze webshop en bij aangesloten huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten.  

Zit er parabeen en paraffine in jullie producten? 

Al onze producten zijn vrij van parabenen, paraffine, sulfaat en chemicaliën. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, gezond en veilig in gebruik. Om onze producten houdbaar te houden gebruiken wij natuurlijke conserveringsmiddelen.  

Welk Precious Beauty Care product moet ik als eerste proberen? 

Iedere routine start met een goed gereinigde huid. Daarom raden wij aan te starten met onze Intensive Cleanser. De cleanser is ontwikkeld om niet alleen de huid te reinigen maar deze ook direct te voeden en herstellen. Deze is geschikt voor de huid rondom de ogen, gelaat, hals en decolleté.  

 De ingrediënten van de cleanser dringen door tot de onderste huidlaag en voeden en hydrateren zodat tekorten worden aangevuld en deze huidlaag in topconditie komt. Een ander voordeel van de cleanser is dat deze geen trekkend gevoel geeft, iets wat je bij veel andere cleansers wel ervaart. 

 Omdat we het zo leuk vinden dat je onze blog leest, bieden we je als lezer een éénmalige exclusieve -10% korting op deze cleanser met de code: LetsCleanse  

Mijn huid is erg gevoelig, kan ik jullie producten gebruiken? 

In de ontwikkeling van onze producten hanteren we drie pijlers: natuurlijk, gezond en veilig. We nemen deze pijlers enorm serieus en hebben alle producten veelvoudig getest door een onafhankelijk bureau op diverse huidtypes om ervoor te zorgen dat de kans op irritatie of beschadiging aan de huid zo klein mogelijk is.  

Mocht je een heel erg gevoelige huid hebben, dan adviseren wij om samen met je huisarts of dermatoloog de lijst met ingrediënten te bekijken om er zeker van te zijn dat je geen allergie hebt voor een van de ingrediënten. De ingrediëntenlijst per product kun je vinden op de pagina van het product.  

Nadat je goedkeuring hebt gehad raden wij aan een klein beetje van ons product uit te testen op je pols, binnenkant elleboog of achter de knie. Onze ervaring leert dat mensen met een zeer gevoelige huid juist enorm goed varen bij deze producten. Zelfs bij de jonge en tere baby huid zien wij klachten verdwijnen.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten? Klik hier om naar de webshop te gaan.

Scroll naar boven