Breng jouw huid in topconditie met Precious Beauty Care

De huid verbeteren met Precious Beauty Care

Breng jouw huid in topconditie met Precious Beauty Care

Wanneer je de lokale drogisterij binnenloopt word je overladen met de vele huidverbeteringsproducten. Wat veel van deze huidproducten met elkaar gemeen hebben is dat deze ontwikkeld zijn om één specifiek probleem op te lossen. Hierbij wordt voornamelijk enkel het zichtbare probleem opgelost en niet het onderliggende probleem. Precious Beauty Care doet dit anders. Wij gaan voor échte huidverbetering. 

Precious Beauty Care verbetert de huid in iedere huidlaag

Huidverbetering realiseren is een proces van dagen, weken, maanden en zelfs jaren. Zelfs door één van de producten eenmalig aan te brengen voor een periode van één week zul je mogelijk het zichtbare huidprobleem oplossen. Echter, hiermee los je de onderliggende oorzaak van het huidprobleem niet op. Door de huidproducten eenmalig aan te brengen kun je een (korte) periode genieten van een mooie huid. Het huidprobleem zal wel weer terugkomen. We raden dus aan om de producten vaker te gebruiken.

Wanneer je wilt dat een huidprobleem wegblijft is het belangrijk om het onderliggende probleem aan te pakken. Je kunt de huid alleen in topconditie houden door de oorzaak in iedere huidlaag op te lossen en vervolgens consistent te werken aan de conditie van alle huidlagen.

De producten van Precious Beauty Care zijn ontwikkeld om natuurlijke vitamine en mineralen in iedere huidlaag te brengen om zo iedere huidlaag in topconditie te brengen. Hiermee verhelp je niet enkel het zichtbare huidprobleem, maar zorg je ervoor dat juist de oorzaak wordt aangepakt.

Een andere filosofie, een vernieuwende oplossing

Precious Beauty Care werkt vanuit een andere filosofie dan andere merken. Andere merken focussen zich meestal op het ontwikkelen van een product(lijn) voor slechts één huidprobleem. Precious Beauty Care doet dit anders. We hebben een complete lijn ontwikkeld om de huid optimaal te ondersteunen en ieder huidprobleem op te lossen.

Hoe doen we dit?

De huidverzoringsproducten van Precious Beauty Care vormen een complete huidverbeteringssysteem bestaande uit 12 producten (lees: stappen). Volledig natuurlijk, biologisch en organisch. Ieder huidverzorgingsproduct is ontwikkeld om de huid op het juiste moment te voorzien van de juiste benodigde voedingsstoffen, hydratatie en stimulatie. Uiteraard heeft niet ieder huidtype de 12 producten nodig. Bekijk onze huidtype pakketten om te zien welke producten het best bij jouw huid passen.

Door de huid in iedere huidlaag in topconditie te brengen verhelp je enerzijds het huidprobleem waar je last van hebt en zorg je ervoor dat je huid preventief ondersteund wordt om huidproblemen te voorkomen. Je kunt onze producten zowel reactionair gebruiken, dus wanneer zich een probleem voordoet, als preventief om te voorkomen dat zich een huidprobleem zal gaan voordoen.

Daarmee focust Precious Beauty Care zich zowel op huidverbetering als huidverzorging.

Het volledige 12-delige huidverbeteringssysteem van Precious Beauty Care

Het verschil tussen huidverbetering en huidverzorging

Wanneer je op zoek gaat naar huidproducten zul je in de meeste gevallen ‘huidverzorging’ tegenkomen. Ondanks dat huidverbetering een synoniem lijkt van huidverzorging is dit in de praktijk niet zo.

Huidverzorging richt zich enkel op het verzorgen van de huid. Dit betekent het oplossen van een huidprobleem om vervolgens te proberen de huid in een neutrale en gezonde conditie te houden. Dit doe je om te voorkomen dat het huidprobleem zich weer voordoet maar je niet werkt om de huid vanaf dat punt verder te verbeteren.

Huidverbetering richt zich op het verbeteren van de huid. Dit betekent dat het huidprobleem wordt opgelost om vervolgens wél te werken om de huid in een nog betere conditie te krijgen. Zo helpen producten die zich op huidverbetering richten op het optimaal ondersteunen van de huid om deze iedere dag een stukje sterker en gezonder te maken.

Het verschil is dus een kleine nuance. Toch kan dit op lange termijn grote verschillen met zich meebrengen. Zo ondersteunen de producten van Precious Beauty Care jouw huid optimaal om op korte termijn het huidprobleem op te lossen, om op lange termijn dit huidprobleem blijvend te voorkomen en te werken aan een optimale huidconditie om het huidverouderingsproces te vertragen en verbeteren.

Een gecertificeerde bekroning op ons werk

Iedere dag werken we met vele gebruikers om de huidconditie te optimaliseren. Dit doen we op volledig natuurlijke, biologische en organische wijze. Onze producten zijn dan ook vrij van chemicaliën, parabenen, paraffine, hormonen en sulfaat. Tevens worden onze producten vanzelfsprekend niet getest op dieren en is het aroma van natuurlijke afkomst.

Daarnaast worden onze hoogwaardige ingrediënten onverwarmde verwerkt in het productieproces. Hierdoor voorkomen we dat de krachtige natuurlijke vitamine en mineralen, en daarmee de huidverbeterende kracht, verloren gaat. Goed om te weten is dat andere merken in veel gevallen wél ingrediënten verwarmen. Hierdoor zijn deze producten vaak minder krachtig.

Als bekroning op onze filosofie en werkwijze zijn we bekroond met het NATRUE certificaat. Deze organisatie hanteert de strengste normen op het gebied van natuurlijke huidproducten. Het verkrijgen van dit certificaat is dan ook een bewijs van de hoge kwaliteit die wij in onze producten nastreven.

NATRUE certificaat logo

Werken aan je huidconditie hoeft niet veel werk te zijn

Ons vernieuwende en natuurlijke huidverbeteringssysteem bestaat uit 12 stappen. Van deze 12 stappen voer je een deel iedere dag uit en een ander deel één tot drie keer per week. Hierdoor hoef je iedere dag maar een korte tijd te besteden aan het verbeteren van jouw huidconditie.

Nieuwsgierig geworden hoe ons huidverbeteringssysteem werkt? Bekijk dan hier ons vernieuwende en natuurlijke huidverbeteringssysteem.

Scroll naar boven