Certificering | Precious Beauty Care

NATRUE certificering

Met trots dragen we het exclusieve NATRUE certificaat.

NATRUE certificering

Met trots dragen we het exclusieve NATRUE certificaat.

Precious Beauty Care hecht enorm veel waarden aan een hoge kwaliteit. Om deze reden zijn we dan ook beloond met het NATRUE certificaat. Dit certificaat hanteert de strengste normen voor natuurlijke huidproducten. 

Wat is het NATRUE certificaat?

NATRUE is een internationale organisatie die zich inzet ter promotie van natuurlijke en organische huidproducten wereldwijd. Deze organisatie voert hierbij een certificering met de hoogste en strengste voorwaarden voor natuurlijke huidproducten.  

Tijdens het keuringsproces wordt gekeken naar de kwaliteit en puurheid van de ingrediënten, het productieproces, de verpakking en de integriteit van de ontwikkelaar. 

Welke standaarden hanteert NATRUE?

NATRUE hanteert hierbij de volgende voorwaarden en standaarden:  

  • We staan alleen natuurlijke, afgeleide natuurlijke en natuur identieke ingrediënten toe;  
  • Bij het vaststellen van de mate van natuurlijk tellen wij water niet mee;  
  • Wij garanderen geen kunstmatige ingrediënten;  
  • Wij accepteren geen chemische bestrijdingsmiddelen; 
  • Wij zijn een groot voorstander van duurzaamheid;  
  • We hanteren criteria op hoog niveau die zijn gevalideerd door deskundige wetenschappers;  
  • We verlenen het label alleen als het merk zich sterk inzet voor onze waarden; 
  • We accepteren geen chemicaliën, zelfs niet voor de geur; 
  • We staan niet toe dat verpakkingsmateriaal in het product terecht kan komen;
  • we accepteren niet dat er op dieren getest is. 

Wat betekent het NATRUE certificaat voor jou als consument?

Doordat wij ons houden aan de strenge normen van NATRUE kunnen wij garanderen dat onze ingrediënten natuurlijk zijn en gezond en veilig in gebruik zijn. Hierdoor is het ons gelukt om producten te ontwikkelen die inzetbaar zijn voor een grote diversiteit aan huidtypes. Denk hierbij aan de eczeem huid, rosacea huid, psoriasis huid, droge huid, vette huid, een huid met schilfers of roodheid, de overgevoelige huid, baby huid, natuurlijk de verouderde huid en alles wat daar tussen ligtDe producten zijn geschikt voor alle huidtypes, leeftijden en huidskleurMocht je een van deze huidklachten hebben dan adviseer ik je om een kijkje in onze webshop te nemenWij zien huiden prachtig herstellen. 

Dit betekent voor jou dat je niet bang hoeft te zijn voor een geïrriteerde of beschadigde huid door chemicaliën of onhygiënische en kwaliteit verliezende productieprocessen.  

Waarom hanteren wij de NATRUE normen? 

Ine Brummelhuis is iemand die het iedereen gunt om een mooie en gezonde huid te hebben waarmee je zelfverzekerd in het leven kan staan. Zij weet hoe het is om onzeker en terughoudend te zijn in het uittesten van nieuwe producten. Door ons te houden aan de NATRUE normen en deze certificering te dragen, kunnen wij onze gebruikers hierin veiligheid, rust en vertrouwen bieden. 

Maakt een NATRUE certificaat onze producten beter dan andere natuurlijke huidproducten zonder dit certificaat?

Wij geloven in de kracht van onze natuurlijke en pure ingrediënten en hoogwaardige productieprocessen. Terecht zo blijkt, want daardoor mogen wij het hoogste natuurlijke certificaat met trots op onze producten dragen. 

Onze producten hanteren daarbij de hoogste standaard voor natuurlijke huidproducten. Door onze nauwkeurig gekozen natuurlijke ingrediënten vol natuurlijke vitamine en mineralen en slimme productieprocessen hebben wij natuurlijke huidproducten weten te ontwikkelen die krachtiger zijn dan veel andere bekende merken. Dit komt tevens door het feit dat de ingrediënten onverwarmd gebruikt worden en we hierdoor de kracht van ieder ingrediënt op zijn volst kunnen inzetten. 

 

Scroll naar boven