Waarom is laagmoleculair hyaluronzuur zo goed voor je huid?

Waarom is laagmoleculair hyaluronzuur zo goed voor je huid?

Laagmoleculair hyaluronzuur is een krachtig anti-aging ingrediënt

Heb je al eens gehoord van laagmoleculair hyaluronzuur? Naar onze mening is dit ingrediënt essentieel voor de huidverbetering en huidverzorging van het gezicht.  

Hyaluronzuur is een natuurlijk eiwit dat voorkomt in de huid. Je kunt het omschrijven als een opvuller van cellen. In tegenstelling tot hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht vormt het hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht geen gelachtige structuur en dringt het veel dieper in de huid.  

Wat doet laagmoleculair hyaluronzuur voor de huid?  

Laagmoleculair hyaluronzuur is vooral een geschikt ingrediënt tegen huidveroudering. Let op, het is een stof die enkel effect heeft bij langdurig en dagelijks gebruik. Schrik dan ook niet wanneer je niet na enkele dagen resultaat ziet. Dit ingrediënt laat zich pas gelden na enkele weken of maanden.  

In onze 20 jaar aan ervaring binnen de huidverbeteringsbranche hebben we al vaak meegemaakt dat men stopt met het behandelen van de huid wanneer er niet binnen enkele dagen resultaat te zien is. Misschien herken je jezelf hier wel in. 

De Perfect Sun is voorzien van laagmoleculair hyaluronzuur

We kunnen daarop niet genoeg benadrukken dat échte huidverbetering een proces van weken, maanden en soms jaren is. Op korte termijn is het natuurlijk mogelijk om bijvoorbeeld rimpels te verminderen door bijvoorbeeld het gebruik van cup.  

Toch vindt op lange termijn de huidverbetering plaats waar je het uiteindelijk voor doet. Namelijk rimpels, rode vlekjes, eczeemrosacea etc. die volledig weg zijn en niet meer terugkomen. Je zult merken dat dit je geduld soms op de proef zal stellen maar je blij zal zijn wanneer je doorgezet hebt en je weer volledig zelfverzekerd door het leven kan gaan. 

Laten we ter afsluiting nog even de prachtige effecten van het ingrediënt bekijken. 

  Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht biedt krachtige effecten:  

  • Hyaluronzuur met laag moleculair gewicht stopt het vochtverlies van het lichaam, voedt en verhoogt de hydratatie van de huid.  
  • Het behoudt tot 1000 keer het gewicht in water en trekt vocht aan de huid vanwege zijn hygroscopische eigenschappen.  
  • Laagmoleculair hyaluronzuur is zeer geschikt voor de droge en vette huid. Dit maakt het dan ook geschikt voor iedereen.    
  • Naast de voedende en hydraterende werking biedt het de huid ook bescherming tegen onder andere Uv-straling. 

Nieuwsgierig hoe Precious Beauty Care dit ingrediënt toepast?

Door de voedende, hydraterende en beschermende werking is dit ingrediënt uitermate geschikt in de strijd tegen huidveroudering. Producten in onze vegan lijn die dit ingrediënten bevatten zijn de Intensive Cleanser, Intensive Tonic,  Exfoliator Scrub, Instant Eye Cream,  Glorious Serum, Glorious Cream,  Instant LiftingMaskBB cream en de Perfect Sun.

Scroll naar boven